0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Ako mogu ja, možeš i ti!

17.11.2018. u 08:09

Uvod:
Možete da idete u bilo koju školu,da zavrišete medicinu,fiziku, školu za kuvara,šnajdera,učielja ,psihijatra ...ali svako pravo znanje stičete praksom , praktičnom životnom primenom.Ako se time ne bavite to što učite nema znanje. Zato je žvot najveći učitelj.
Ako trenutno samo proučavaš, ti samo upijaš informacije kao svaki student ili učenik. Niko od tebe ne očekuje da dok upijaš informacije i stičeš predstave kako to sve funkcioniše ti postaneš vrhunski stručnjak. To je tvoja priprema za pravu stručnost. Da,samo nemoj ostati večiti student. A ako počeneš da primenjuješ, stičeš praktično znanje koje daje rezultate.Tada postaješ stručnjak. Isto je i sa ovom oblasti našeg znanja i života. Radom,praksom stičeš veštine i znanje koje koristi svaki kreator i postaješ sve bolji i bolji u tome ,postaješ majstor!
Zato, ako tek učiš, ovu knjigu možeš pročitati i o njoj promišljati,graditi te predstave i shvatanje šta je to rečeno i promisliti kuda te ova knjiga vodi . A onda možeš krenuti ponovo sa ovom knjigom, kao praktičnim priručnikom koji trebaš praktično isprobati i videti jel to radi.
Početak svake priče i svakog scenarija je nešto nije u redu.Postoji neki veliki problem. Glavni glumac upada u neku klopku i sve slučajnosti koje mu se dešavaju pomažu mu da se izbori sa svim preprekama . Ali na kraju ostvaruje pobedu,ljubav svog života, stiče prave vrednosti, kreće se od problema do sreće i ostvarenje želja.
Izgleda da ovi scenaristi koriste životni ciklus traženja i ostvarenja i napakuju fantastčan zaplet i rasplet. Svakako im je život inspiracija.
Mnogi od nas su toliko zapleli u svom životu da su se u nekom renutku našli u depresiji,očajni,uplašeni,dezorjentisani,smrtno bolesni..trenutak u kojem se zapitamo zašto mi se ovo dešava? Trenutak u kojem se pitamo zašto sam upšte ovde i kako da rešimo sav taj nered u našem životu? Pitamo ša nije u redu sa nama i šta nije u redu sa našim životom.Ko je kriv za to što nam se dešava, jel nas to Bog kažnjava? Pitamo se gde je taj Bog i što nas ne izvuče iz to stanja.
E tad kad krenu pitanja, počela je nova putanja ,kad pitamo dobijemo odovore.Shvatamo da postoji nešto mnogo više od mizernog života, nadahne nas ideja da možemo da izmenimo sve što nam ne valja i da ostvarimo svoje želje, Tu na scenu stupa entuzijazam,oduševljenje i uzbudjenje.Mi smo Božija deca i sve što tražimo našem Ocu on nam ostvaruje. Čujemo da postoji ta energija koja nas pokeće , saznamo da od toga šta mislimo zavisi šta živimo, saznamo za Zakon privlačenja i isprepadamo se od negativnih misli...ukapiramo da smo tvorci sopstvenog iskustva!OMG!!!! Jel moguće da sam sva ovo sam sebi kreirao?
Jel se negde prepoznajete u ovj priči=
Svaki život je kao filmska priča. Samo što sad shvatamo da smo scenarista i glavni glumac sopstvenog filma. Gledamo naše komedije,naše tragedije, drame …razne žanrove mi režiramo. I kad nam se film ne svidi počnemo da tražimo. Koga tražimo I šta? Sebe ,Boga priliku da taj film života uspe .
Krećemo da se otvaramo prema ideji da neka viša intelgncija koja je Izvor tog života biva uključena u naš život i ono što stvaramo. Mi je ne vidimo ali joj se često molmo,obično kad nam zagusti ... Shvatamo da negde ima one istine da su nam potrebni ljubav, vera i nada da živimo ispunjeni. Shvatamo da je tu i neka energija i da smo energetska bića ,da zračimo i da se taj zakon stara da to što zračimo ostvarimo. Vidimo da stalno imamo te neke želje i da nam one nešto govore. Ali odakle sad da krenemo, šta je bitno?
Prvo što valja da znate je da imate sve što vam je potrebno da realizujete život koji želite je da je život uređen po određenim Zakonitostima.
.

Drugo što treba da znate je da Zakonitosti koje važe za mene važe I za sve. To su UNIVERZALNI Zakoni I deluju na sve što postoji.
To su zakoni Energije i života.Fizički svet i sam život je platforma različiih oblika energije. . Mi smo energetska bića
Jedan od zakona Energije je promena… da ništa ne miruje sve se kreće I oblikuje I preoblikuje.
Onda je tu takodje zakon naelektrisanja,polariteta. Nisam neki fizičar,ali ako imamo plus tu je i minus ali sa druge strane čestice.Pozitivno i negativno naelektrisanje…a ovo je baš izraženo u našem životu ,taj polaritet.
Zakon privlačenja,takodje zakon energije. Slično privlači slično. On slaže I sortira po eneretskim vibracijama
Kako gore tako je i dole, objašnjava da se sve promene dešavaju na svim nivoima, makro i mikro.Kako u umu, tako i u iskustvu.
Zakon uzroka I posledice, zakon akcije I reakcije.
Zakon uvećanja…
Zakon prirodnog reda…
Zakon minimum otpora…
Svi ti Univerzalni zakoni su oni po kojima živimo znali mi za njih ili ne.
I sad slobodno da dodam najvažniju stvar koju treba da znate…a to je, da nas je naš Stvoritelj opremio svime što nam je potrebno za život.
Svi ovi zakoni nam služe.
Mi sad trebamo početi da povezujemo stvari na svesnom nivou, tako da ako jedan može ,mogu svi, jer to omogućavaju zkonitosti.
Ako jedan čovek može da ozdravi od smrtne bolesti,mogu svi. Ako jedan čovek moze da sagradi zgradu,mogu svi. Ako jedan čovek može da uspe,mogu svi. Ako jedan čovek može da ostvaruje svoje želje ,mogu svi. To nam omogućavaju zakonitosti.
Šta je to što pokreće naš život, šta je to što nas gura,animira? Odgovor na to je želja!
Pa zato I jesmo ovde. Zato I čitate ovo što pišem.
Danas nakon ovog uvoda, da bi smo sve ovo obavili kako treba, spremite dve sveske I olovku. Jedna sveska neka bude sveska uvida a druga sveska neka bude sveska kreiranja. To će vam služiti kroz lekcije koje budemo prošli.
Koristeći se zakonom minimum otpora u ove lekcije udjite sa namerom da se igrate i zabavite kao deca. NEK BUDE ZABAVNO.