0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Idi vidi da bi privukao

30.10.2016. u 12:12
Koliko puta ste čuli da vam kažu kako ne idu u prodavnice jer nemaju šta da gledaju kad nemaju para. Ja sam to bezbroj puta iskusila od mene nekad a i od mojih najmilijih. Ipak do sada sam naučila da je ono što posmatramo aktivno uključeno u privlačenje.Tako da kada posmatramo bilo ono što nam se dopada ili onošto nam se ne dopada, aktiviramo vibraciju same suštine toga što posmatramo. Prosto se povezujemo na punoću ili na nedostatak u zavisnosti kako to gledamo.
Recimo da gledate svoj stari auto, koji je pokvaren, gledanjem u njega, osećate nemoć i privlačite da vam taj auto još više pravi probleme. Ali ako gledate u taj auto i osećate zahvalnost a u sebi ostvarujete povezanost sa mišlju o novom autu, vi pozivate novi auto u iskustvo.
Ili ako odete i posmatrate neki novi auto sa oduševljenjem, vi se konektujete i povezujete sa tim autom. Prosto rečeno veza je obostrana i nastaje privlačenje. Koliko ćete vaše umne i fizičke oči koristiti da posmatrate ono što želite, zavisi od vas.Nekada je dovoljno da samo vidite i da sebe naštelujete na to, tako da nastupi najbrže privlačenje. A nekada možete da dugo gledate i želite nešto, ali da potraje duže vremena da ne privučete zato što u sebi imate otpor, što koristite um da ga usmerite ka nemogućnosti .
Zato, bez obzira koliko novca imate, ako odete da posmatrate nešto što vam treba, bilo da su namirnice, bilo da je tehnika, stan...šta god da želite, onda ćete početi privlačenje toga što ste nameno otišli da očima svojim tražite.
Bez obzira jel trenutno posedujem novac, bez obzira koliko nešto košta, kad ja odem da posmatram da biram, ovo bi valjalo, ovo mi se baš dopada, ovo me oduševljava...ovo , tada ja znam da to meni ulazi u iskustvo. Na koji način???
Na jednostavan način u kojem ja takođe znam da to nije moj posao, već posao Zakona privlačenja. Taj deo nije moj, i zato se ja lepo postavljam samo kao magnet koji zna da je magnet. I najčešće u vrlo kratkom roku dobijem poklone, darove ili potrebni novac . Tako da tim mojim posmatranjem gledanjem vrlo brzo aktiviram vibraciju koja jekonekcija sa predmetom mog interesovanja, i ako mi dođe kao poklon, verujte mi, da sam ja fascinirana koliko je to vrlo precizno i vrlo ostvareno ,baš onakvo kako sam ja poželela.A ako dobijem novac, onda tačno znam gde idem da kupim ono što sam videla , što sam gledala.
Tako, vi polako počnite da sve više gledate, birajte svojim očima, i tako bez opterćenja dopustite da vam se način ostvarenja sam ukaže.
Idite, vidite šta vam treba od namirnica, ne morate da kupite ništa, posmatranje se ne plaća kad uđete u radnju...idite pogledajte nameštaj,obuću, odeću, šminku, pogledajte tehniku, pogledajte auta, stanove... samo se voljno pokrenite da gledate i da se konektujete. Samo to učinite.