0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Kako da nestane ono što ne želite

06.07.2016. u 10:35
Sto više mislite o nečemu, to više to koristite, bilo da je ono što želite ili ono što ne želite. Zakon privlačenja reaguje na korišćenje i dodaje još više ,pa tako lako prevashodno ono što koristite uvećavate i širite u svom životu. Zakon je i za to zaslužan kada vam pokazuje šta koristite u vidu iskustava, okolnosti, stanja.
Ako imate nešto što ne želite u svom iskustvu, jedini razlog što je još tu ,je što o tome razmišljate, što koristite.
Ako imate nešto što volite a ne koristite, Zakon kaže, da sve što se ne koristi biva oduzeto. Tu su talenti, tu su vrednosti, tu su pokloni, tu su osobe ,znanja...
Da bi nešto bilo,postojalo u vašem iskustvu, mora biti pokrenuto korišćenjem, razmišljanjem ili delovanjem. Što više koristite određenu temu za razmišljanje, to više to osećate, što više to osećate, to više razmišljate..i tako u krug ,uvećavate, uvećavate, širite... Sve na šta usmerite svoj um RASTE a sve što zapostavite, smanjuje se i nestaje.
Ako neko ima znanje,koje ne koristi, onda mu se to znanje oduzima,postaje beskorisno i bledi...ako neko ima veštinu koju ne koristi onda se gasi... Ako neko ima neku lošu osobinu i prestane da je koristi i ona nestaje.
Da bi nestalo nešto što ne želite,prestanite to da koristite. Pošto uvek mora nešto da se koristi,jer je konstantno nešto uključeno,nema isključenja.... onda znate da je bolje da koristite ono što želite.
Tako, ako vas nešto iritira u svom iskustvu,ako vam neke stvari ne idu, uključite samo ono što želite,i usmerite svoju pažnju ka drugim dobrim stvarima...ove ne željene će se sve manje ukazivati i postepeno nestajati...
Imate dug,prestanite da razmišljate o dugovanju, preusmerite se na razmišljanje o prihodima.. tako ćete nakon određenog vremena primetiti da ste dugove lako otplatili i da ih više nemate u iskustvu.Da vam se prihodi uvećavaju ,jer kao što rekoh,uvek širite i uvećavate ono što koristite. Ako ne koristite svoje telo,i ono će da se postepeno oslabljuje,zato koristite svoje telo, maksimalno ga koristite.
Kod sebe i drugih, koristite vrline, kvalitete, pozitivne strane, to radite sa svime što mislite da je dobro, i pratite osećaj jer on govori više od reči, jeste li uključili željeno.
Jer tok u koji ugaziš, postaje bujicaa, onaj koji ne koristiš ustajala voda koja ispari.