0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Korak po korak ka ostvarenju želja

16.11.2018. u 11:20
Poštovani,ti sto čitaš moje reci,danas sam uz pomoć jedne predivne žene koja nosi moje ime,dobila fenomenalnu ideju! Ja znam da ti sto čitaš zelis da saznas i razumeš ,zelis i to je predivno!
Ali pre nego sto krenem ,želim da vam kažem da sam dobila konstruktivne sugestije da koliko god ljudi žele da ostvare svoje želje kad krenu u potragu ne znaju sled i kako da započnu transformaciju . Da zbog mnogo informacija ,ubrzanja energije,prosto ne mogu da se snadju u moru informacija i ne znaju kako da svoje želje realizuju. Deluje da izmedju želja i mesta gde se sada nalazite stoji procep,provalija...da iz mora svih tih informacija uvek iskoči pitanje, kako sve to sprovesti u delo ..
To je dalo dalo novu ideju da se od početka pa do ostvarenja želje korak po korak dođje do jasnoće i znanja kako postići željeno.
Zadatak nije nimalo lak jer sad moj um mora pratiti korak po korak koji će svakom čitaocu dati jasnocu,snagu,veru i samopouzdanje a pre svega veru u život i razbistriti um do te jasnoće i te preciznosti , da razume i deluje u skladu sa željenim.
Ovo je predivan izazov a ja dobih ideju da tu knjigu vi dragi čitaoci dobijete poput lekcija koje će vas pisanim recima,video i audio lekcijama,kroz praktične primere i jednostavnost priče voditi ka podrsci sebi u svojim željama. Sled koji će se odvijati kroz lekcije biće sled kojim život realizuje sve naše želje i biće lekcije koje će omoguciti razumevanje funkcija našeg biološkog kompjutera koje mi kao biće koristimo da stvaramo i ostvarujemo svoje želje.
Zato želim danas da vam budem vodic kroz znanje,mudrost i jasnocu na najjednostavniji način ,logično i duhovno istovremeno.
Počeću od samog početke od prave spoznaje pa imaćete priliku da testirate,da povežete stvari iz prošlosti i na taj način steknete veru i samopuzdanje,naviku i znanje primenjeno u životu. Da živite život svesni,promisljeni i nadasve srecni!
Moći ćete da citate knjigu i slušate svakog drugog dana po jednu lekciju!
Uuuu,ovo je za meni veliki izazov doslednosti i preciznosti.! Rad,red i disciplina je moj izazov i ja evo izazivam sebe da svakog dana u narednom mesecu odradim jednu po jednu lekciju koje će kad neko počne da prati,moći svakako da redosled prati.
Pa sad ,ovo je uvod u ono sto počinjem a pravi uvod tek sledi.
Radujem se i verujem da će ovo postići ciljani željeni rezultat i omoguciti svima vama da dobijete to sto zelite,lakoću!
Pa da krenemo!
Koristiću sva sredstva,sve primere i sve mogucnosti koje nam je život dao...
Korak po korak ❤️
Vas zadatak je da citate,čujete,pratite i sprovodite u delo