0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univrzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Lakše je kad si imao u iskustvu da manifestuješ ponovo

02.04.2018. u 11:56
Svi znamo da nam se često ponavljaju slične stvari, dani su slični, slične probleme, konflikte, slično imamo duge periode. Posebno kad god imamo iskustvo ono ima neku jaku vibraciju da se to redovno prisaćenjem aktivira.
Da bi smo izvršili neki pomak u iskustvu mi trebamo videti dalje od onoga što smo iskusili, ali pošto je budućnost uvek nekako budućnost,onda se često buućnost čini nemoguća. Neko ko je u iskustvu imao nedostatak para teško može sebe da vidi u obilju para... ili ako je neko imao veze koje su po njemu čist promašaj, teško može i da zamisli da može imati vezu koju bi nazvali uspešnoom. I skoro sve tako...teško je zamisliti nešto što nije bilo u iskustvu jer to stvara veliki otpor zbog iskustva koje smo imali.
Čuven Nevil Godard, je svako veče vraćao taj dan u svoju svest i posebno se posvećivao da oreže korov, to jest da sve ono što nije išlo u skladu sa najboljim njegovim predstavama, on bi to u svom umu prepravljao. Učinio bi to kao da je taj dan imao baš takvo željeno iskustvo i tako bi putovao prepravljajući sve što nije bilo dobro u najbolje moguće. Tako bi njegov Um verovao da je on to stvarno doživo. Smestio bi sve u isto iskustvo samo bi ishod bio zadovoljavajući, radnja bi tekla drugačije i tako bi to izgledalo kao da je to već doživeo. Moćno, nema šta!
A sad ako vaše želje stavite Umno u vaše iskustvo, kao da se odigralo pre neki dan, ili mesec, videćete da nećete imati toliko otpora da to zamislite...negde ovo linerano vreme izaziva otpor prema budućnosti, tako da se prošlost kod nas bolje kotira... Znači, prebacite željeno ostvarenje u proslost, ko da se prisećate i prepričavate koje ste iskustvo imali, manje otpora, više dopuštanja... uzivajte u tom aktivnom prisećanju,ono će vas Um zavarati i odrediti šta ćete sa mnogo manje otpora ostvariti.
Ili koristite proveren sistem Nevila Godarda, prepravite prošlost svako dana i imaćete takvu ostvarenu budućnost .