0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univrzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Lekcija br.3

19.11.2018. u 09:17

Vera,suprotnosti i podrška
Prošla lekcija vas je navodila da potražite u iskustvu stvari koje ste nekad želeli pa ostvarili. To vam je pomoglo da uvidite i da postoji neka Sila koja očigledno zna sve i fokusirana je na nas. Da steknete poverenje u ostvarenje i da svoje nove želje prihvatite na način da znate da će i one biti ostvarene.
Evo jednog citata žene koja živi svoje snove . Zove se Dragana Petrović i ona svoje želje ostvaruje kroz zabavu ,igru i veru. Žena ima znanje. Sada želi da vam ovu poruku pošalje preko mene, a ovako piše:
“ Vera je najvaznija stvar u zivotu. Osvestiti sta verujemo i da li nam to sluzi. Mi mozemo birati da li verujemo ili neverujemo. Ali ako istinski shvatimo ko smo i sta smo onda moramo verovati da smo mocni i podrzani. Svi cete sada reci ja verujem, ali u sta? Naravno u Boga. A ja verujem u Boga svakoga sekunda i onda kada je predivno i kada nije jer znam da je sve za moje najvece dobro. Jer znam da zivim u savrsenom svetu. Da smo najmocnija bica u univerzumu. Da se moramo uskladiti sa samim sobom. Da prvo prihvatimo sebe, Boga, prirodu. Da uzmemo svoj zivot u svoje ruke. Da sebe sami bodrimo. Da sebe usmeravamo ka boljem i uzvisenijem. Da sebe zavolimo ali ne kada i pogresimo da se ne opomenemo. Da shvatimo da imamo jedan zivot da on zavisi od nas. Da mi njime upravljamo. Vera u bolje i lepse i podrzanost se budi u nama. Ne mogu ja doci i reci ja cu ti dati malo vere a ti ostani i sumnjaj, meri. Veru moramo naci sami. Nije tesko. Jer ona je tu u nama. Moramo je probuditi. Osvestiti ko smo, sta smo. I verovati. Ne samo u sebe. Vec i u druge. A zasto je ta vera bitna. Bitna je jer je sve energija ona se ne moze unistiti. I ta energija neverovanja nam nista dobrog ne moze doneti. "BICETI PO VERI TVOJOJ"HRIST
ZATO PAPIR U RUKE I PISI SEBI U JEDNU SVESKU JA VERUJEM U BOGA ALI NE BAS UVEK ZABORAVIM A ONDA ULAZIS U KOLOTECINU DESAVANJA I NE MOZES DA VLADAS SVOJIM ZIVOTOM.
E SAD UZMI DRUGU SVESKU I PISI JA VOLIM BOGA. JA SAM VOLJENO DETE UNOVERZUMA. MENI JE SVE BOLJE I BOLJE. JA SAM PODRZANA.
I SADA KOJA JE RAZLIKA NE ZABORAVI ENERGIJU.
MISLI O CEMU MISLIS
AKO MOGU JA MOZES I TI!”
Zaista je vera moćna stvar. A ne možeš da ne veruješ .Mozes reci da si ateista i da ne veruješ u Boga. Ti svakako samo kazes da si izabrao da veruješ u nepostojanje Boga.
Ovaj svet u kojem živimo je svet polova. Imamo gore i dole,levo i desno,pravo i krivo. Imamo pozitivno i negativno,dobro i loše,crno i belo,vruće i

hladno...osećamo se dobro ili loše. Volimo ili mrzimo. Visoki smo ili niski...Svidja nam se ili ne.
Svi znamo da ne postoji Izvor tame. Postoji Izvor svetla a tama je odsustvo tog svetla. No,ja neću vršiti klasičnu filozofiju polariteta,već hoću da prakticno uvidimo samo jednostavnost koju nam polariteti donose i šta možemo uz pomoć njih da sebi pomognemo u daljem napredku i uspehu ostvarenja želja. Znaci, polariteti nam daju mogucnost izbora. Da nema tih polariteta mi ne bi smo imali izbor,zar ne?
Ako imaš samo vruće a nema polariteta ti nebi ni znao da je vruće jer nebi imao sa čim da u porediš . Tako da ja mogu da biram jer sa ovim suprotnostima očigledno imam beskrajan spektar mogucnosti da izaberem. To bi vam izgledalo slično ovome:
Mogu da budem najbogatija i najsiromasnija na svetu. A to su dve krajnosti jednog. No ja tu izmedju te dve krajnosti mogu da budem u citavom spektru varijacija. Znaci izbor je taj koj i nam suprotnosti omogućavaju. Kada je vera u pitanju takodje imamo tu opciju izbora suprostavljenih jedna drugoj. Ili da se negde krećemo izmedju dve krajnosti same vere.
Zato danas razmislite u šta verujete.
Šta verujete da možete a šta verujete da ne možete.
Da li shvatate da birate u šta ćete da verujete.
Ako veruješ da ne možeš ...onda ne možeš. Ako veruješ da možes, onda mozes. Čak i kad mislis da ne veruješ ni u jedno ni u drugo ti veruješ u nešto trece. Izaberite da verujete u ono sto vam donosi dobrobit,sto vam služi. Jer verovanje je izbor, na koji način ćemo da mislimo o nečemu.
I ako je Bog u pitanju,zapitajte se jel vam više odgovara da verujete u Boga oca koji vas voli i ispunjava vaše zelje,ili vam više odgovara da verujete da nema Boga i da ste prepušteni životu na milost i nemilost.
Proverite jel vam više odgovara da mislite da ste žrtva ili vam više odgovara da verujete da ste tvorac.
Danasnja vezba
Odvojte jednu želju. Recimo želim da radim ,da se zaposlim.
Onda napišite šta verujete u vezi posla.
Recimo da verujete da ćete naći posao kakav tražite
Ili verujete da posao dobijaju samo stranački aktivisti.
Ispisite sve šta mislite u vezi zapošljavanja i vaših mogucnosti.
Pa onda osmotrite...
U ovom primeru verovanje da ćete naći posao podržava vašu želju. Druga varijanta gde verujete u stranačko zapošljavanje ne ide vam u prilog sem ako niste stranački aktivist.

Znaci,prakticno ispisite u šta verujete u vezi jedne želje. I onda ćete videti jel imate verovanje koje ne podržava vaše želje i onda izaberite da to verovanje sto vam ne služi zamenite onim koje će da vam služi.
U ovom primeru,verovanje da se samo stranački aktivisti zapošljavaju zamenite novim izabranim uverenjem.
Od sad verujem da se zapošljavaju oni koji veruju da mogu.
Ja verujem da mogu da se zaposlim. Verujem da Bog spremio posao za mene kakav želim.
U drugu svesku kreiranja upišite neka nova uverenja.
Primer.
Od sad verujem:
Verujem u to da mi se želje ostvaruju uvek. Verujem u to da mogu i hoću.
Verujem da će od sad sve ići lakse..
Verujem da se sve desava za moje najveće dobro Verujem da zaslužujem da ostvarim želje Verujem da mi ide sve bolje i bolje..
Napravite gomilu verovanja koja podržavaju vas i vase želje.
Znate šta, pa ako vi ne podržavate vaše želje sto bi onda bilo ko drugi podržao..bilo bi besmisleno,zar ne?
Procitajte ih naglas!