0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univrzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Lekcija br.5

21.11.2018. u 06:56

Emocije vodic kroz vibracije
Pošli smo od dela gde smo mogli da povežemo da trebamo da se opustimo u vezi života,da idemo u toku sa njim. Razvismo veru i poverenje shvativši da se želje ispunjavaju pre ili kasnije jer to Visa inteligencija očigledno zna šta želimo i to nam daje. Uvidesmo da i to ne moramo ni da izgovorimo, da bi se ostvarilo jer ocigledno da je nešto vezano za nas um i naše misli. Shvatismo da vera u Boga nam služi jer imamo najmoćnijeg Svemogućeg saveznika. I sad izgradismo veru koja nam omogućava da i kad se zategne praćka ,kad se pojača “negativ”vidimo da nas to vodi ka zeljenom.
Pisali smo u dnevnike uvide i svoje želje. Prvo smo ih pisali u izvornom obliku želje: želim da...
A onda sam vam rekla da ispisete kao da već jeste. To pisanje kao da već jeste ima svoju svrhu. Vi se povezujete sa svojom željom ulazeći u tu ulogu,u to kako bi bilo da već jeste ostvareno.
To vam pomaže da premestite budućnost u sadasnji trenutak. Samim tim steluje te sebe na tu ideju sada.
Opet ću preskočiti filozofiju i velika objašnjenja jer ovo je lekcija koja sažeto i prakticno treba da vam pomogne da svesno budete ukljuceni u svoje želje. Uključen znaci da ste pokrenuli energiju ka želji i da se emotivno povezujete sa željom.
Tako da dok o želji mislite vi osećate emocije radosti,zabave,ushićenja,ljubavi,zadovoljstva i zahvalnosti. Da osetite strast i entuzijazam. Znam da bas vi ove emocije zelite i volite,one su vam bas prijatne. Donose vam neku lakoću i elan i onda se tako dobro osećate u svom životu. Ipak ,niste vi bas tako neiskusni da niste shvatili da vaše misli izazivaju te emocije. Čak i da vas je neko naljutio,nakon par dana kad se toga setite i počnete o tome da mislite opet budete ljuti. Znaci da uzrok nije taj neko jer sad nije prisutan ili nešto sto se odigrava ,već vaše misli.
Isto tako znate da kad god se setite nekih lepih iskustava osećate ponovo lepe emocije. Ili ako se prisetite nekog dogadjaja koji je bio neprijatan i sad vam postane neprijatno.
Ako se opet vratite u proslost videćete da kad imate te predivne emocije ,sve vam ide od ruke,dok kad imate neprijatne emocije sve vam ide kako ne zelite.
Znaci da misli na koje obraćamo pažnju ,to čemu pridamo važnost i na koji način ,poziva nam subjektivni dozivljaj u skladu sa emocijom.
Ako i niste znali sad ste saznali da vi sad uz pomoć vaših misli izazivate odredjene emocije a da od njih zavisi kako se osećate i kako će vam teci život. To vam sad omogućava da izaberete da mislite na ono sto vam donosi te dobre emocije.Da odaberete da se fokusirate na sve sto volite,sto vam se dopada i

sto želite u svom iskustvu. To donosi dobar osecaj,divne emocije vas prožimaju . Zato i pisete,ne da bi ste samo ostvarili svoje želje već da shvatite da vi te emocije koje toliko cenite,te sladunjave,opojne dobre vibracije vi stvarate razmišljanjem i uvek su vam dostupne.
Ono sto još mi sad govorimo je da nam te emocije govore o kvalitetu naših razmišljanja. Često umemo da kažemo kad negde odemo osetimo neke pozitivne ili negativne vibracije... kažemo da neka osoba zraci pozitivno ili negativno. Emocije izazvane razmišljanjem pokreću te vibracije koje drugi ljudi osecaju i definišu kao dobre ili loše.
A taj nas Izvor koji ostvaruje naše želje nas razume samo kroz taj jezik vibracije koje mi zovemo osećanjima i emocijama. Ne preko jezika,govora ,kao sto znamo ima mnogo jezika i naroda,ali je svima zajednicki jezik vibracija ili emocija.
Zato se zabavite i u svesku uvida ,podsjetite se najdivnijih vedrih i veselih momenata kada ste bili srecni. Setite se tog samog osjećaja i zabeležite da vi mislite,da su emocije odgovor na vaše misli i uvek možete da ih probudite ako se prisetite vedrih i veselih dogodovština .
U svesku kreiranja ,počnite pišete o emocijama koje vam donosi ostvarenje želja, da opisite te emocije i osetite kako se emocije bude.
Primer:
Kad sam srećna,tako se osećam lako!vedra sam i vesela,nekako imam utisak da blistam od te sreće, to me tako ispuni,ponese da ja sve sto hoću mogu ,svesna sam da zracim, da je tu taj polet,ta sreća me ispuni ljubavlju i nežnošću,radoscu. Ta sreća mi donosi osecaj da je život fantastičan,da je ceo svet moj,da sam vredno biće,da je sreća neverovatno dobar osecaj. Kako je dobro ,čarobno ovo osećanje sreće !
A onda osetite taj predivni osecaj sreće. Osetite tu srecu!