0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Lekcija br.6

22.11.2018. u 07:52

Pažnja,fokus i osecaj
U predhodnoj lekciji shvatili smo da nas sve povezuje jedan jedinstveni jezik ,jezik vibracija ,to jest emocija. Videli smo da ih svrstavamo obično u dve grupe ko i sve zbog polariteta ove životne dimenzije. Videli smo da svoje želje trebamo povezati emocionalno,to jest nastelovati se na vibraciju osecaja ostvarenja. Zato zamisljamo i zato pišemo u tom fazonu,šta bi bilo kad bi bilo,da svojom zamisli toga probudimo osecaj toga. Jer smo shvatili i da to isto radimo sa svakim drugim zamisljanjem ili prisecanjem.
Sad pokretanje razmišljanja o nečemu zovemo pažnjom. Fokusom. Mi u svom umu pažnju stavljamo na nešto. Taj fokus na nešto uključuje to nesto. Recimo mislim na hranu. Ja sad se ukljucujem i povezujem sa hranom. Moje razmisljanje o hrani znaci da sam pažnju stavila na to. Da sam se fokusirala. Medjutim,ja to sto poklanjam pažnju hrani mogu opet da definišem kao fokus na nedostatak hrane ili na punoću hrane. Pa bi u prvoj varijanti mogla da kažem da sam gladna,da ne znam šta da jedem,da bih ja nešto jela, da ne znam gde da nadjem hranu,da nemam hranu...primetite da je u osnovi ovakvih misli nedostatak. Nemam,osecaj nemanja.I to nam izazove nervozu,tugu,strah i sl emocije. Ali isto tako mogu reci da imam hrane,znam šta ću da spremim, samo trebam da uzmem da jedem,da sam sita i da sam se najela!da imam šta da jedem,da imam sve.Tada imam onaj osecaj zadovoljstva,radosti,osecaj imanja,zahvalnost,bezbriznost,sigurnost ili sitost jer znam da imam.
Znaci svaka od naših životnih tema na koju se fokusiramo,kojoj poklonimo pažnju ,uključujemo ali to možemo uključiti na pozitivan ili negativan način. Možemo uključiti imanje ili nemanje.
A to na šta stavljamo pažnju i na koju stranu tog vibracionog stapa(imam- nemam) aktivira emocije koje nam na kojoj smo strani ukazuju.
Naravno da tu postoji čitav spektar izmedju te dve krajnosti ali one su u nama podeljene kao prijatne ili neprijatne emocije.
Ako danas ovo shvatite biće vam veoma lako da se fokusirate tako da dobijete željeni rezultat.
Primer. Fokusiran sam na novac. Razmišljam o parama.
Kako se osećam?
Nesigurno,Nemam,brinem,očajno ,osećam se jadno...
Onda ste fokus stavili na nedostatak novca i proizvodite negativne vibracije. Fokusirani ste na novac ali na nedostatak novca. Tako da tada emocije koje zovemo neprijatne postaju aktivni signali upozorenja.
Ali isto tako možete misliti o novcu:
Kako se osećam?
Zadovoljno,imam para,zahvalna sam,opušteno,,bezbrižno ,sigurno

Sad vam je jasno da svaka tema može biti dvostruka i može da nam probudi dobre ili loše emocije.
Pričali smo da Ta inteligencija je stvorila zakon ,nacelo po kojoj se energija slaže i koja kaže da slično privlači slično. Ovde se govori na energetskom novou. Slično u slučaju primera novca ne znaci da će sam fokus privući novac,već kvalitet tog fokusa,emocija. E moći ja u prevodu znaci energija u pokretu.
Zato slično osecaju brige vezano za novac,privlači još brige.
A slično osecaju zadovoljstva novcem privlači još zadovoljstva i novca.
Eto sad znate da je važno na koji način mislite to jest šta osećate u vezi toga sto mislite. To očitava taj zakon energije i to sto zracite( osećate) to i privlacite.
Jednostavno zar ne?
U prvu svesku uvida upišite tri segmenata vašeg života. Zdravlje, novac, brak(veza) ...izaberite temu.
A onda opisite šta osećate.
Primer:
Zdravlje?
Osećam se bolesno,osećam se umorno,iscrpljeno,uplašeno,nisam sigurna. Nemam zdravlje.Neprijatan osecaj
Ili,super,osećam se sjajno,bezbrizna sam..imam zdravlje! Prijatan osecaj.
Sad vidite koju vibraciju imate u vezi te teme. Osecaj dobar ili loš. A onda znate da taj osecaj zraci i privlači slično.
Ovako obradite tri teme i videćete da vas osecaj ostvaruje srž osecaja. Imanje ili nemanje zeljenog.
U drugu svesku kreiranja pišite vašu novu pricu.
Ispisite je tako da vam pokrene dobar osecaj,da se dobro osećate. Možete koristiti metod mašte. Kako bi bilo lepo...tu nemate otpor jer bi to stvarno po vašem mišljenju bilo lepo! I sama ideja da bi to neko ostvarenje bilo lepo vodi vas ka boljem osecaju.
Primer:
Kako bi bilo lepo da imam puno posla i da svakog dana budem zadovoljna jer se osećam vredno i korisno. Da osetim zadovoljstvo jer služim drugima a oni moje usluge cene i rado plate. Da mi je puna radnja mušterija. Da su oni zadovoljni. Kako bi bilo to lepo. Onda bih ustajala srećna i zadovoljna ,isla na posao sa strašću!osecala bih se zahvalno. Mogla bih da kupim ono sto meni treba,da obradujem svoju decu. Da se osećam sposobno,samostalno. Uživala bih dok radim. Ništa mi nebi bilo teško.
Priča koju bi ste voleli da doživite!

Priča koja bi vas radovala!
Kako bi bilo lepo je uvodjenje u željenu pricu. Vodi vaše misli ka onome sto zelite .
Zato,kako bi bilo lepo da............... nastavite dalje sami na svim temama vašeg života koje zelite da poboljsate.
Zamislite to i probudite emocije radosti,entuzijazma i zadovoljstva ..pokretanjem emocije pokrecete energiju u smeru vaše pažnje.