0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Molitva

30.04.2019. u 09:33
Od kad je sveta i veka svi ljudi su se molili raznim Bogovima. Ustvari, sve se svodilo na to da postoji veća sila koja utiče na život i njoj se molitva upucuje da bi zivot bio bolji i kvalitetniji.
Danas otkrivamo da se i dalje vrsi molitva ali da sad imamo veću svesnost kroz koju uvidjamo kako molimo. Sad razumemo da kad imamo veliku želju ili potrebu ne ostvarujemo jer se tada osećamo nedostatak. Da. Ovde se govori o tome da sad shvatamo da se molimo kroz osecaj.
Šta ovo tačno znaci?
Kako ovu molitvu kroz osecaj da razumemo i primenimo?
Evo kako:
Znaci, ako postoji želja onda postoji i mogućnost ostvarenja te želje inače ona nebi mogla da postoji.
Ako je želja odraz nekog problema ili nekog nedostatka trenutnog onda je ona u osecaju tog nedostatka. Znaci, mi doživljavamo to jest osećamo nedostatak.
Taj osecaj nedostatka se nalazi vibracijski sasvim drugačije od kvaliteta osecaja punoce, to jest primanja.
U takvom stanju, u tom osecaju mi ne primamo odgovor jer se odgovor nalazi na toj vibraciji primanja ili ostvarenja.
Sad moramo razumeti energiju i razumeti osećanja.
Ako sad uvidimo da mi imamo mogućnost da prihvatimo taj osecaj nedostataka i imamo mogućnost da ga preradimo u osecaj punoce bez dokaza te punoce, tada razumemo da smo veoma blagoslovljeni našim svesnim izborom. Svesno odabran osecaj proizvodi jasnu sliku primanja. Nas um ima tu mogućnost da zamisli da je primio željeni rezultat i sa tom opcijom da probudi osecaj tog ostvarenja. Da!
Probuditi osecaj tog ostvarenja. To je sve sto je nas posao!
Kako probuditi osecaj?
Kako kad sam bolesni, kako kad smo bez para a stisle nas dažbine, kako kad nemamo, kako da osećamo drugačije? Kako da zamislimo ostvarenje?
Pa to bi bilo veoma jednostavno za razumevanje ako znamo kako radi nas um. Razumeti vibracije i razumeti da treba samo malo da se posvetimo novom mogućem ostvarenju. Dati sebi malo vremena da ideja kako bi se osećali kad bi to već bilo rešeno, osećati svim svojim čulima, čuti, videti i dodirnuti je veoma dobro. A osećanje budi samo razmisljanje šta bi bilo kad bi bilo. Zato je potrebno da vezbamo sve dok ne osetimo kako je to kad je željeno ostvareno. Tada to stelovanje, ta zamisao oživi kada je osećamo.
Osecaj je živ!
Nas jedini posao je da ozivimo to željeno u sebi, da osetimo i to je ta molitva!
Oseti i znaj da je osecaj molitva koja bude uslišena. Tada primamo, tada dopustamo jer tada se proizvodi drugačija vibracija koja se povezuje energetski sa manifestacijom ostvarenja a fizička platforma samo se slozi ,poslozi i mi onda iskusimo to ostvarenje.
Tako, ako se molite, pripremite se, umirite, udjite u novu pricu, osetite uzbudjenje, osetite zahvalnost i kako je kad jeste ostvarili to sto jako zelite...stelujte se na taj osecaj, oživite to u vašem umu i srcu! I to je sav nas posao. Pa posvetite se molitvi ali na pravi način jer jezik našeg života je osecaj i njega život razume!