0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Ne unosi lošu vibraciju u željenu priču

15.07.2016. u 15:04
Koliko puta ste pokušavali da se odmah iz nekog lošeg raspoloženja zbog nekog stanja ili dešavanja, prešaltate na nešto što želite i na kraju bili toliko iscrpljeni da ste se još gore osećali.Ili vam nešto ne ide kako treba pa ste vrlo uporni da dovršite posao , a ono vam sve gore ide i na kraju morate da batalite posao, jer stvarno više ne možete ...
Naravno, Zakon privlačenja je delotvoran i ne dopušta da se lako prešaltate,zato što ste na određenom vibracionom disku i predstoji vam mentalni proces koji mora da vas dovede do otpuštanja otpora prihvatanjem trenutne vibracije. Otpor otporu, doliva ulje na vatru. Umanjenje otpora postepeno popušta i kada dignete ruke kreće proces penjanja vibracije.
Kada ste ne raspoloženi, i kada pokušate da zamislite ono što želite, prvo... to vam ne ide od ruke, drugo, pojavljuju se slike koje nisu u potpunosti željene i za sve to je odgovorna niska vibracija.Nemate ni pravu sliku niti pravi osećaj.
Zaista izgleda da se najbolje dopusti promena kada se prihvati i pusti. Ali da bi ste dobro iskreirali željene stvari i "potrefili" vibraciju željenoga, valja da imate solidno dobru vibraciju, dobar osnov.Zato čim osetite da ste iz bilo kog razloga bolje, i da ste lepše raspoloženi, uzmite svoje vreme i krenite mentalno da zamišljate svoje želje , svesni da će tako dobar osećaj da vam dopusti da se približite željenom u svoj svojoj punoći.Kad god imate dobru vibraciju, radite na željama, pišite, zamišljajte ,usmerite pažnju na ostvarenje, jer tada unosite dobru vibraciju i još je više podižete , štelujete na žejenu punoću i tada svesno dopuštate da osetite ostvarenost želja.