0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

NOVAC - kako ga privući

01.09.2016. u 20:32
Sav novac koji ste ikada zatražili STVOREN JE za vas u vašoj ne fizičkoj dimenziji.
Prvo ,da bi ste aktivirali pokretački momentum privlačenja novca, neophdno je da se na njega fokusirate,pa čak ako je i sa negativnim titrajem, to pokreće energiju, ali u nekom datom trenutku morate da taj negativni naboj pretvorite u pzitivno očekivanje ,u veru , tako da dopustite priliv novcu. Nađite način da preokrenete smer.Treba da dopustite da primite traženo. Znači,neophodno je da držite fokus na novcu.
Drugo, trebate znati da su ljudi vaši saradnici,kokratori preko kojih vam dolazi novac. Zato budite na usluzi ljudima, jer vi ne znate ko je vaš kanal, ko će vam dostaviti željeni novac.
Bilo da prodajete ideju , robu ili uslugu , valja da učinite i jedan korak više. Da se postarate da date i više nego što se od vas očekuje.
Ako radite ono što vam predstavlja veliko zadovoljstvo,vaša vibracija će omogućiti lakoću protoka novca. Ako ne, potrudite se da bilo koji posao da obavljate, budete uslužni i date maksimum od sebe.
Novac koji tražite, odredjenu količinu, mentalno valja da znate šta sa tim novcem radite.Vidite za šta ga trošite i gde ga dajete. Uvek odvojte deset procenate svakog prihoda da vam drži zaleđinu da ne izgubite sigurnost. Ako nemate novca, zamislite da ga imate.
Uvek zapšite šta radite sa novcem. Za šta vam treba novac. Mnogo od toga što želite novcem da kupite ili ostvarite može vam doćii u nekom drugačijem obliku,putem poklona.
Kad god možete, mentalno darujte druge ljude novcem, a neke i stvarno darujte novcem. Kad dajete dajte od srca .To je ono: daj-daće ti se.
Ako imate određen prihod,zadržite ga bar tri danada bi ste uz pomoć njega umnožili novac. Mentalno ga potrošite višetruko, koristite sistem, da vidite šta sve možete kupiti tim novcem. A li ne kupujte stvarno, već mentalno. Tako ćete jasno pokazati šta vi stvarno želite. Mogla bih ovo da kupim..al neka sad... Mogu ovo da platim...al neka platiću.. i tako sve što više možete da se setite.
Kad god vam dođe neki novac, obradujte se i zahvalite. Bez obzira i ako je mala količina.
Nekada ćete čekati da vam novac dđe od određene osobei bićete razočarani ako ta osoba ne ispuni ta očekivanja, i tada zapamtite, postoji neki drugi kanal, neka druga osoba koja će vam dostaviti željeni novac. najbolje je da tada skrenete pažnju sa novca na nešto što vam baš prija.
Kako bi bilo lepo da primim toliko i toliko novca...ovo je najbolja varijanta za dopuštanje primanja novca. Tu nema otpora ni malo, jer bi stvarno bilo lepo da taj novac primite.
Ili,kažite koliko vam treba, za šta vam treba i prepustite Višoj svesti, Univerzumu , da vam to dostavi ,sa verom u to da stiže.
Svakog dana zamišljajte da imate novac i kako se zbog toga osećate.Probudite osećaj zamišljanjem. To radite ujutru čim ustanete, preko dana kad ste slobodni i lepo raspoloženi i uveče pred spavanje. Napišite rečenicu koja se podudara sa tom mentalnom slikom imanja novca, koja opisuje stanje imanja novca. S vremena na vreme je pročitajte naglas.
Posmatrajte one koji imaju novac, i divite se,uživjte, jer vaš um ne razlikuje jel se radujete sebi ili drugome,to je vaš odnos prema novcu.
Gledajte da što više proizvedete dobru vibraciju , i da osećate ono što kod vas podrazumeva osećaj kada imate dosta novca. Odbacite sve misli koje nose brgu ili sumnju, i zamenite ih,mislima koje podržavaju imanje novca....
Meditirajte ... novac mi je dostupan kao vazduh koji dišem, udišem i izdišem...udišem željeni novac ... izdišem ga u moje fizicko iskustvo. Zamislite da udišete novac iz duhovne perspektive i da ga izdišete u svoje ruke.
Budite kreativni, razmišljajte šta bi ste mogli da učinite da drugima donesete neku vrednost, jer jedna ideja je dovoljna da pokrene momentum ,da ostvarite materijalno blagostanje.
I uvek se setite:
Novac je već spreman za vas,nalazi se u vašem kreativnom VRTLOGU, samo se naštelujte na frekfenciju tog novca.