0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Promena u korenu

15.04.2016. u 07:13
Hipnoterapija
Metod direktne promene mentalnih slika iz ne zeljenih u zeljene.
Jedna od potpuno delotvornih metoda kojima se postize pomak od ne zeljenog u zeljeno stanje… omogucava promenu svima bez obzira da li svesno ucestvuju ili ne ucestvuju .
Jedini razlog zbog kojeg neko ne postize dugo promenu je to sto nije promenio mentalnu sliku , nije promenio vibraciju. Jer sa promenom slika menja se i vibracija. Posto vecina vas zna da je ovo svet polova i da sve u zivotu ima punocu i ne dostatak ,da bi se pomerio sa onoga sto ne zeli, mora poceti da nudi slike koje zeli. Medjutim, vecina nije sposobna u datom trenutku da promeni mentalnu sliku, ma koliko se trudili, jer ne znaju kako stvari stoje, kako funkcionise nas um.
Imate jedno interesantno pitanje,odakle dolaze vase misli, i odgovor je iz vase svesti. Sve sto ste imali u iskustvu, sto ste ocitali vasim culima, se oblikovalo u misaone procese . Povezivali ste tako da je sada dovoljno da cujete rec jabuka i da odmah u glavi vidite voce .I svaki od tih procesa je proizveo odredjenu vibraciju. Sto duze to jacu vibraciju.
Ako za neku stvar vezete ne dostatak, vas um ce vam konstantno nuditi misli ne dostatka.Sve dok ne promenite mentalnu sliku.A sa njom i vibraciju.
Kao sto postoji joga za lenje, tako sto fizioterapeut ili maser, ulaze svoju snagu da razmrda i isteze osobu koja sama nije voljna da se isteze, a osoba koja je potpomognuta , sasvim oseca promenu u svojem telu…. tako i hipnoterapeut, ulaze svoje znanje i umece da omoguci promenu na unutrasnjem nivou i stvori nove mentalne slike,proizvede novu vibraciju i saim tim omoguci promenu .
Dok se ne desi unutrasnja promena mentalne slike , nema ni spoljasnje promene .Zato je hipnoterapija mocna i produktivna, jer menja unutrasnje mentalne slike i omogucava da se ostvari zeljeno stanje.
Ili da uporedim sa vocem…vama nece roditi paradajz ako ste posadili jabuku, nego ce vam roditi jabuka. Ali i tu zavisi da li cete imati plodova , od toga kako je koren drveta jabuke nahranjen, voda,minerali, vitamini,sunce… . Tako terapeut, obradi zemljiste da u korenu izvrsi promenu ,da korenu omoguci sve sto je potrebno da bi jabuka urodila plodom.
Zato, ako niste sami sposobni da izvrsite promenu na dubokom nivou onda potrazite strucnjaka da obavi umesto vas. Da nahrani i stvori uslove korenu vase zelje da urodi plodom.
Dragana Pavlicek
hipnoterapeut