0%

Zakon Privlačenja Ključ

Zakon akcije i reakcije kroz Univerzalni govor vibracije.
Sve o zakonu privlačenja, vibraciji, umu i njegovim svojstvima, unutrašnjem vođstvu kao i o Vortexu

Šta je to dominantna vibracija?

09.06.2018. u 20:26
Evo,šta je ta famozna dominantna vibracija...
Svi mi se vodimo razmišljanjem o važnim stvarima i često gledamo kroz odredjenu prizmu i ne primetivši da se sve desava i poslaze sa tom prizmom. Sadržaj naših misli odiše odredjenim raspoloženjem koje obično prokomentarišemo da smo ceo dan raspoloženi na odredjen način!da nam se misli odvijaju na sebičnom planu kao svesnost osećanja ili ti raspoloženja. Danas sam ceo dan bila iznervirana! Ili danas sam ceo dan provela mirno, ništa se nije posebno dešavalo,bilo mi je prijatno. Ili ceo dan sam bila srećna i sve mi je bilo predivno. Ili,danas bila grozno,ništa mi nije išlo,bas sam bila nezadovoljna i loše.
Sve ove naše dnevne dominantne vibracije su dnevna dominantna raspoloženja koje obično vezemo ili za neku emociju ili odredjena osećanja. Ta dominantna dnevna osećanja imaju tendenciju da se odraze i na nekoliko dana za redom!nekoliko meseci pa čak i godina. Sto duže se držimo tih dnevnih istih ili sličnih misli,sve se više vrtimo u krug sa tim istim raspoloženjem. Pa onda to sto dominira bude dobar ili loš period života i tako mi to često oslikava mo pricom o periodima odredjenih dominirajućih raspoloženja koje donose odredjena dominantna dešavanja usaglasena sa dominantnim raspoloženjem.
A zašto uopšte nastane dominirajuce stanje je posledica delovanja zakona privlačenja na naše misli koje su vibracija a u prevodu energija u pokretu. Energija u pokretu ,naše misli se posebno vole udružiti sa sličnima,bas kao i ljudi ..slicne teme!slicna osećanja!slicna interesovanja!slicne naravi,sličnog mentaliteta i sve slično ,slično,slično!
Znaci! Sve sto pocnemo da razmišljamo na odredjen način,odredjenog emocionalnog karaktera,postaje aktivni magnet za sve sto ima sličan suštinski osecaj kao sama emocija i onda kad zakotrljamo tu energiju to bude ko kad pustite disk sa odredjenom vrstom muzike i on vrti li vrti sve dok ne legnemo da spavamo ili se nešto ne dogodi da se taj disk zaustavi jer se pojavilo nešto sto nam je bitnije i sto sada ima veću vaznost.
Tako kad se zakotrlja a čovek ne proprati šta se zahuktava i kuda to vodi!moze otići u očaj i depresiju!anksioznost,bolest i sva druga nekontrolisana raspoloženja koja se ne osecaju dobro..a sve zato sto su se uhvatili za nešto nezeljeno i to razmatrali ili analizirali tako da se sve gore osecaju.
Isto tako može se reci da je postupak i dobrih dominirajućih misli posledica zahuktavanja oduševljenja nečim lepim,nekom dobrom vizijom,slikom ili mislju koja se oseća divno raspolozenom da i ona svesno uskuplja saveznike koji su sličnog karaktera i sasvim radosnog emocionalnog osećanja koje sasvim posebno ispunjava postavku same dominacije i zauzima najveću vrednost jer se energetski zamah odražava i tako se posebno sjedinjuje u iskustvu ostvarujući savezništvo sa Izvorom svesti.
Tako dobro da se radujete svesti osećajući blagoslove te dominantne vibracije sasvim prigodnim dopuštaju čim lagodnim životnim tokom i recimo da ta dominirajuca dobra radosna vibracija se radosno odrazi na sve sto dotakne. To je dobar tihi pratilac sebicnog duhovnog jasnog pokazatelja da se radosno dobro pokretanje dobrim tokom života dominirajućem dobrog perioda života može dobro potegnuti i ostvariti gomile dobrih posebno vrednim radosnih ostvarenja.
Da...šta kreira dominantnu vibraciju? Vaša pažnja i sve sto pokazujete veliko interesovanje a u skladu sa posebno dobrim ili lošim konotacijama.
Eto,to vam se vremenom još i duplira jer se recimo osećate sebični zbog jasnoće onoga sto zelite!
Ne znate šta zelite? Dobićete gomilu onoga sto ne zelite dok ne shvatite šta zelite! Samo zato sto fokus držite na neželjenom,sve dok se ne pokrenete sa drugim prioritetom...